Vihti Race – koko Vihti 24 tunnin pyöräilyseikkailussa

Vihti Race on Vihtiä ja sen lähialueita esittelevä Amazing race -henkinen pyöräilytapahtuma. Seitsemättä kertaa elokuussa järjestettävä tapahtuma on kasvattanut suosiotaan kerta kerralta.

Seikkailussa kolmihenkiset joukkueet matkaavat polkupyörillä tekemään eri puolille Vihtiä piilotettuja tehtäviä. Jotkut tehtävistä ovat fyysisempiä, kun toisissa taas kysytään kädentaitoja tai älyä. Haasteissa on ollut esimerkiksi aarteenetsintää metallinpaljastimella, lumikenkäilyä upottavalla suolla, solmujen tekemistä, lampaan kerintää, naulan takomista ja neppisten rakentamista.

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma on ollut pidetty. Tehtävien kautta näkee paikkoja, joissa ei muutoin kävisi ja tekee asioita, joita ei muuten tekisi. Osallistujat ovat kertoneet, että seikkailun kokemukset ovat herättäneet halun tutustua Vihtiin vielä tarkemmin. Samoin järjestelyjen toimivuus ja seikkailijoiden kesken vallitseva yhteisöllinen tunnelma ovat keränneet erityistä kiitosta. Kaikille avoimen seikkailun osallistujamäärä onkin kasvanut vuosi vuodelta, ja seikkailijoita liittyy mukaan yhä kauempaa.

Vihtirace käydään seikkailu- ja retkisarjoissa, joista ilmoittautuessa valitaan omalle tiimille paremmin sopiva. Pakollisia varusteita on vähän: seikkailumielen lisäksi tarpeen on vain oma, mielellään sekä asfaltilla että metsäpoluilla ajamiseen sopiva polkupyörä sekä pyöräilykypärä.

Lisätietoa:

www.facebook.com/vihtirace/
Seikkailunjohtaja Meri Viljanen 044-4675 341, meri.viljanen@vihti.fi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *