Vihdin Pirtti on suosittu juhlapaikka

Vihdin Pirtti on Vihdin kunnan omistama juhla- ja kokoustila rauhallisessa erämaaympäristössä kirkasvetisen Moksijärven rannalla. Rakennus on vanha kansakoulu. Sen tiloja vuokrataan esimerkiksi hääjuhliin, jotka ovatkin Vihdin Pirtillä suosittuja, sekä toki myös muihin tapahtumiin.

Majoittumaan mahtuu Pikkupirtissä sekä erillisessä asuinhuoneistossa Pirtinvartijan tuvassa. Itse päärakennuksessa on kaksi suurta salia sekä toimiva suurtalouskeittiö, jossa valmistuu herkut isollekin ryhmälle. Pihapiirin rantasaunalla on tilava takkatupa, ja käyttömahdollisuuksia lisäävät naisten ja miesten omat pukuhuoneet. Talvella sauna lämmittää avantouimareita!

Pirtin pihametsikössä sijaitsevat telttapaikat, rannan nuotiopaikat sekä soutuvene ja kanootit ovat vieraiden käytössä. Päiväpatikan voi tehdä lähistöllä sijaitseville retkeilykohteille Konianvuorelle tai Rokokalliolle. Vihtiläiset ohjelmapalveluyrittäjät järjestävät Pirtillä mielellään myös esimerkiksi melontaa, naurujoogaa tai kasvivärjäystyöpajoja.

Vihdin Pirtin varaukset ja tiedustelut
Osoite: Pirtintie 30, 03400 Vihti

Puhelin: 044 0421 186

Sähköposti: tilavaraukset@vihti.fi

Kotisivut: www.vihti.fi/kuntana/vihdin-pirtti

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *