Vanhasta koulusta kuoriutui monitoimikeskus, jossa tanssitaan ja voidaan hyvin

Kuukausittaiset päivätanssit sekä erilaiset markkina- ja muut tapahtumat tuovat ihmiset tutustumaan Härkälään tai tunnelmoimaan vanhan koulunsa muistoja. Ryhmäliikuntatunnit houkuttelevat kansan hikoilemaan viitenä iltana viikossa liikuntasaliin, ja hyvinvointiluokassa saa hoidettua lihasjumit niin shiatsulla kuin klassisella hieronnallakin.

Monitoimikeskuksen takana on yrittäjäperhe. Paikan omistaa poika Tapio Valtanen. Taloushallinnosta huolehtii hänen äitinsä Raija Kuusisto, ja varauksista sekä asiakaspalvelusta vastaa sisko Heidi Nordman. Pienessä yrityksessä kaikki tekevät kaikkea. Tarvittaessa palveluita täydennetään lähialueen yrittäjien ja muiden ammattitaitoisten osaajien voimin.

– Monitoimikeskuksen vahvuuksiin lukeutuvat monipuoliset tilat. Majoitustilat pienille ryhmille, liikuntasali, sauna, yli 100 hengen juhlatila ja laaja pihapiiri – sekä hyvä henki. Pienenä perheyrityksenä myös joustavuus on valttimme, kertoo Heidi Nordman.

Vihdin Otalammella yli satavuotiaassa kansakoulukiinteistössä toimiva Härkälä palvelee myös juhlakansaa ja erilaisia tapahtumia. Tiloja voi vuokrata omiin juhliin, yhdistyksen tai yrityksen kokouksiin, tyhy-päiviin, leireihin, lasten syntymäpäiville tai mitä ikinä keksitkin. Tänä vuonna luvassa ovat ensimmäiset koirien erikoisnäyttelyt.

Osoite:

Otalammentie 193, 03300 Otalampi

harkalankoulu.fi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *