Uudesti syntynyt Hopeaniemi Resort on Hiidenveden kruunu

Luonnonkauniilla paikalla Hiidenveden rannalla odottaa kulkijaa Hopeaniemi Resort, viihtyisä kokous- ja perhehotelli. Hopeaniemi tarjoaa nykyaikaiset kokoustilat, laadukasta majoitusta, tilausravintolan anniskeluoikeuksin sekä mahdollisuudet liikkumiseen niin sisällä kuin luonnossakin.

Hopeaniemen vahvuus on monipuolisuudessa. Maiseman lisäksi järvestä pääsee nauttimaan myös lähemmin. Savusauna lämpiää ympäri vuoden ja talvella sen edustalla pidetään auki avantoa. Kokousvieraita palvelevat monipuoliset tilat aina 140 hengen auditorioon asti. Majoitukseen sisältyy allasosasto saunoineen ja kuntosali. Erikseen on varattavissa Hopeaniemen erikoisuus, suolahuone. Sen ilman hengittämisen kerrotaan olevan erityisen terveellistä ja suolapitoisen ilman rauhoittavan atooppista ihoa.

Kaunista ja herkullista ruokaa omasta keittiöstä

Hyvässä yhteistyössä hotellin kanssa on alusta alkaen palvellut Ravintola Hopeaniemi. Ravintolan takana on keittiömestari Mika Hanski puolisoineen.

Ravintola tarjoilee sesonginmukaisista raaka-aineista käsin valmistettua ruokaa. Kaikki on loppuun asti mietittynä ja ruoan ulkonäkö on lähes yhtä tärkeää kuin maku. Pääosassa ovat laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet, kuten kala ja juurekset – kotimaisuutta painottaen.

– Suosin yksinkertaisia valmistustekniikoita, jotka säilyttävät raaka-aineen oman maun, Mika kertoo.

Taustalla on pitkä kokemus alalta ja haave yrittäjyydestä. Hopeaniemi mahdollisti unelman toteuttamisen. Alku on ollut onnistunut, ja nyt tilausravintola palveleekin hotellin asiakkaiden lisäksi myös muualla Vihdin alueella järjestettävissä juhlissa ja yritystapahtumissa.

Tutustu Hopeaniemeen

hopeaniemiresort.fi

Ravintola Hopeaniemi, Facebook

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *