Suomen suurin ravintola

Vihti on Suomen suurin ravintola. Alueen metsiin on katettu viisi pöytää. Kolme Nuuksioon, yksi Nummelaan ja yksi Jokikunnalle. Jokainen niistä isännöi Vihdin matkailun yhteistä ideaa, Food in the Woods -metsäravintolaa. Jokaisella viidellä pöydällä on omanlaisensa tarina ja sen osaksi nivottu ruokaelämys.

Jokaisessa pöydässä on tarjolla suomalaista villiruokaa satokauden antimia myötäillen. Ruoan paikallisuus ja luonnon kestävä käyttö ovat olennaisia tekijöitä, jotka takaavat terveen aterian ja parhaan kulinaristisen elämyksen.

Lautaseltaan voi löytää esimerkiksi marjoja mustikoista hillaan, vadelmaan, puolukkaan ja karpaloon; Herkullisia metsäsieniä aina korvasienikaudesta syksyn suppilovahveroihin; Joihinkin pöytiin katetaan vihtiläisten järvien tuoretta kalaa ja toisiin metsien riistaa. Ja ei kannata yllättyä, jos edestään löytää villiyrttejä.

– Food in the Wood saa ruokansa Suomen metsistä ja sinne viemme myös asiakkaamme, sanoo Satu De Weert, idean äiti

Food in the Woods -perheen viisi jäsentä

Kartanoravintola Joutsela: Illallinen Taiteilija Schjerfbeckin maisemissa Hiidenvedellä

Tunnelmallinen ilta 1800-luvun kartanohuvila Joutselan pihapiirissä, Hiidenveden järvimaisemassa. Lasillinen viiniä nuotion loimussa ja herkullinen illallinen kuunnellen tarinoita Joutselan ja Luontolan kylpylän historiasta yli 100-vuoden ajalta.

Retkipaikka: Finnish Wildfood – villiruokaa metsässä

Ikimuistoinen illallinen täynnä metsän makuja. Ympärillä iltaan rauhoittuva metsä ja tulen ikiaikainen tunnelma. Oppaamme johdattavat sinut nuotiopaikalle, jossa he valmistavat silmiesi edessä pohjoisen villin menukokonaisuuden. Saat maistaa parhaita raaka-aineita, joita luonto sillä hetkellä tarjoaa.

Nuuksion Taika: Herkuttele kuten Metsän Kuningas

Tule kokemaan Suomen luonto, opi karhumytologiasta kansanmuusikon matkassa ja nauti villiruoka-ateria metsän keskellä Nuuksion kansallispuiston kainalossa.

Hawkhill: Finnish Cottage Life and Food by the Fire

Tutustu suomalaiseen mökkielämään. Keräile marjoja, pelaa erä mölkkyä ja valimista yhdessä emännän kanssa suomalaista mökkiruokaa. Yksinkertaista mutta hyvää.

Hevoslaakson talli: Hevosten ja ystävien ruokaseikkailu

Maastakäsittelyharjoitus maneesissa, jonka jälkeen kävellään ystävien kanssa maastoon pöydän luo. Hevoset syövät heinää ja herkkuja pöydän lähellä olevassa pienessä aitauksessa yhtä aikaa meidän uusien ystävien kanssa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *