Persoonallinen vaihtoehto kodille – Hiisi Homes kutsuu painumaan Hiiteen!

Vihtiläinen Hiisi Homes tarjoaa palvelevan ratkaisun lyhyt- tai pitkäaikaiseen asumiseen. Asuminen Hiisi Homesin kalustetuissa asunnoissa on helppoa ja vaivatonta, eikä asukkaan tarvitse muistaa itsensä lisäksi mukaansa muuta kuin henkilökohtaiset tavarat ja vaatteet. Suuri osa huoneistoista hyödyntää nykyaikaista teknologiaa, jonka avulla kulkeminen käy helposti asukkaan oman matkapuhelimen avulla – ilman fyysistä avainta.

Hiisi Homes on perheyritys, joka sai alkunsa Vihdin Hiidenveden äärellä. Perheen miehet löivät puiset päänsä yhteen, ja idea syntyi. Ensimmäinen varattava huoneisto oli yksiö Nummelassa, mutta nykyään huoneistoja on tarjolla eri puolilla Etelä-Suomea. Tänä kesänä Hiisi Homes laajentuu myös Turkuun, ja tulevaisuudessa kodinomaista asumista on tarkoitus tarjota muissakin yliopistokaupungeissa.

Yrittäjät luonnehtivat Hiisi Homesia toiseksi parhaaksi paikaksi asua kodin jälkeen, ja haluavatkin tarjota palvelevan, paikallisen ja persoonallisen vaihtoehdon asumiselle, kun ollaan poissa kotoa. Hiisi Homes kehottaakin leikkisästi painumaan Hiiteen!

hiisihomes.fi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *