Muodin uusi normaali on kestävä

Vihtiläinen GlobeHope luo muodin uutta normaalia ja osoittaa, että kaiken voi tehtä paremmin ja kestävämmin, niin myös muodin. Globe Hope on Seija Lukkalan vuonna 2003 perustama suomalainen design-yritys, joka valmistaa laukkuja ja asusteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista sekä luonnonkosmetiikkaa pohjoismaisista raaka-aineista. Toimintafilosofian ytimessä ovat esteettisyys, ekologisuus ja eettisyys.

Tuore Aamunkoi-mallisto edustaa uutta normaalia – ekomuotia, jossa tekstiiliylijäämät muutetaan haluttaviksi design-tuotteiksi. Malliston luonnollinen värimaailma ja filosofia jatkavat Globe Hopelle tärkeitä arvoja, kuten ympäristöstä huolehtimista, vastuullista tuotantoa ja kuluttamista.

Globe Hope -suunnittelijat Miisa Asikainen, CEO Seija Lukkala ja Anssi Ruokokoski.

Ajattomat laukut ja muut asusteet kestävät äidiltä tyttärelle tai kaverilta toiselle. Suunnittelija Miisa Asikainen kuvaa malliston nimessä esiintyvää koiperhosta tekstiilin tuholaiseksi, mutta jonka aamunkoi pelastaa antamalla materiaalille uuden käyttötarkoituksen.

Globe Hope siirtyy malliston myötä myös kokonaan roskattomiin toimituksiin. Verkkokaupasta tilatut tuotteet postitetaan RePackin kestopakkauksissa, jotka kuluttaja palauttaa takaisin lähimpään postilaatikkoon.

Lue lisää globehope.fi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *