Liikkumisen iloa!

Vihdin vitonen

Vihdin vitonen on maksuton koko perheen ulkoilutapahtuma. Ohjatun alkulämmittelyn jälkeen lähdetään porukalla reippaalle kävely- tai juoksulenkille. Valittavana on kaksi rataa. Lenkin lisäksi erilaista oheisohjelmaa kunnon ulkoilutapahtuman malliin. Tapahtuma on järjestetty eripuolilla Vihtiä ja seuraavan kerran Vihdin vitonen on huhtikuussa 2020.

vihti.fi

Vihdin metsät tutuiksi

Rasti-Vihti on aktiivinen suunnistusseura, joka järjestää huhtikuun lopulta lokakuulle kuntorasteja. Kuntorastit ovat kaikille avoimia matalan kynnyksen tapahtumia, joissa suunnistuksen harrastus on helppo aloittaa.

rasti-vihti.fi

Lähtisitkö ladulle?

Nummelan Tarmo on urheiluseura, jonka lajikirjoon kuuluvat mm. hiihto, yleisurheilu ja kuntourheilu. Tarmon voimin ja Vihdin kunnan avustama pidetään yllä mm. Nummelan harjun hiihtolatuja.

nummelantarmo.fi

Melomaan Hiidenvedelle

Haluatko melomaan Hiidenvedelle, Uudenmaan toiseksi suurimmalle järvelle? HiiPu eli Hiidenveden purjehtijat on silloin oikea osoite aloittaa harrastus. HiiPu on, purjehdukseen purjelautailuunja melontaan erikoistunut Nummelan Tarmon jaosto.

hiipu.fi

Eivätkä vaihtoehdot lopu tähän! Vihdistä löytyy puolensataa seuraa tai järjestöä, jotka tarjoavat liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Lue lisää täältä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *