Lapsiperheen Vihti

Puuhapark

PuuhaPark on yli 100 eri puuhan teemapuisto, josta löytyy 10 eri teemaista puuha-aluetta Keppihevosareenasta, Sporttikatuun, Parkour-kenttään ja trampoliniareenaan. Eväiden syömiseen on grillipaikkoja ja katettu tila. Verkkarit jalkaan koko perheelle ja lähtekää viettämään kiva päivä!

www.puuhapark.fi

Hennola

Hennolan kotieläinpihassa voi tavata lehmät, lampaat, hevoset ja muut maatilan eläimet. Kotieläinpiha toimii maatilan yhteydessä ja tilalta löytyvät lähes kaikki perinteiset suomalaiset maatilan kotieläimet. Mukana on myös joukko eksoottisimpiakin kotieläimiä. Kahvilasta voi ostaa tilan ja kotileipomon tuotteita.

www.hennola.net

Pajuniityn estetemppurata

Pajuniitystä löytyy vastaisku videopeleille: uusi kaiken ikäisille sopiva estetemppurata. Radalla mennään yli ja ali aitojen, testataan tasapainoa, roikutaan, kiivetään seinän yli. Monipuolinen rata kehittää tasapainoa, koordinaatiota, ketteryyttä ja voimaa.

Lue lisää

Vihti Ski

Lumivarmasta hiihtokeskuksesta löytyy rinteitä kaiken tasoisille ja ikäisille laskijoille. Lapsille löytyy tuvallisia rinteitä, hiihtokoulu, kaksi sompa- ja taikamattohissiä sekä naruhissi. Lautailijoille on reilejä ja muutama boksi. Maastohiihdon ystäville myös lumivarma ensilumenlatu kauden aloittamiseen!

www.vihtiski.fi

Uimaan!

Simmarit päälle, räpylät jalkaan ja rannalle! Vihdistä löytyy vesipedoille ja rantaleijonanmielille yhdeksän yleistä uimarantaa ja muutama muu paikka pulahtaa vilvoittautumaan kesäkuumalla.

Lue lisää

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *