Kolmen puupään panimo

Hiisi Homesin puupäät eli yrittäjät Ari Lapveteläinen, Markus Veikkolainen ja Niklas Eriksson ovat pitkään olleet käsityöläisoluen ystäviä. Puupäitä on pitkään kuitenkin kaivellut se, että Vihdissä ei ole omaa pienpanimoa, joten toistaiseksi ei ole ollut mahdollisuutta nautiskella oman kylän olutta. Korona toi uusia mausteita Hiisi Homesin toimintavuoteen, ja koronan ensimmäisen aallon hetkeksi hellittäessä kesällä puupäät päästivät Puupää Markuksen viikoksi lomille. Loman aikainen ajatustyö eskaloitui Kolmen puupään panimoksi, ja lopputulemana puupäät päättivät, että nyt, jos koskaan tarvitaan koronakurimukseen myös positiivisia uutisia, joten perustetaan pienpanimo. Ajatusta sparrattiin Hiisi Homesin kumppanin Top Fuel Beer Companyn päämekaanikon Olavi Porkan kanssa, ja päädytiin alla kuvattuun vaiheittain etenevään toimintamalliin.

Ensimmäisessä vaiheessa Kolmen puupään panimo markkinoi ja Top Fuel myy, valmistaa ja toimittaa oluet

Ensimmäisessä vaiheessa liikkeeseen lähdetään kevyellä mallilla yhteistyössä 3,5 kilometriä Vihdin rajalta Lohjan Muijalassa sijaitsevan Top Fuel Beer Company -pienpanimon kanssa, jotta konsepti saadaan testattua. Kolmen puupään panimo tulee alussa keskittymään brändin rakennukseen, markkinointiin ja strategiatyöhön, kun taas oluen valmistus, jakelu ja reseptiikka ovat Top Fuel Beer Companyn vastuulla. Ketterässä yrityksessä ja yritysyhteistyössä päätöksiä syntyy pikaisellakin aikataululla, ja lokakuun viimeisenä viikonloppuna päästään maistelemaan Kolmen puupään panimon ensimmäisiä oluita.

Lisätietoa hiisihomes.fi/palvelut/kolmen-puupaan-panimo/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *