Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit Muut palvelut - Talviaktiviteetit

IMG_1530 1.jpg

Vihti Ski

Vihti Ski Center on pääkaupunkiseudun suurin laskettelukeskus, jonka 14 rinteestä löytyy sopivia niin aloittelijoille kuin kilpalaskijoillekin. Keskuksessa voi nauttia talven ja lumen riemuista myös hiihtämällä, pulkkailemalla tai lumikenkäilemällä. Hiihtokeskuksessa toimii perinteikäs hiihtokoulu ja ajanmukainen välinevuokraamo. Ski Burger -ravintola, Ski Kahvio ja Lumibaari palvelevat janoisia ja nälkäisiä. Yritys- ja ryhmävarauksia varten on tunnelmallinen näköalakota ja VIP-tapahtumateltta, joissa saa tilauksesta niin pienempään kuin isompaankin nälkään maukkaat grillimakkarat, herkullista keittoa tai erilaisia aterioita. Tervetuloa viihtymään Vihdin lumisille rinteille!

 

Osoite: Jussinrinne 1, 03250 Ojakkala
Puhelin: 09 2252550
Sähköposti: vihtiski@vihtiski.fi 
Kotisivut: www.vihtiski.fi

liikuntasampo.jpg

Liikuntasampo

Nummelainen vapaa-ajan toimintakeskus Liikuntasampo Enäjärvellä tarjoaa mökkimajoitusta, saunatilaisuuksia sekä liikuntamahdollisuuksia perheille tai isommillekin ryhmille.

Vierailijoiden käytössä ovat pienet kokoustilat, sauna, poreallas, palloilu- ja tenniskentät, kuten kaksi uutta Padel-kenttää, grillikatos ja tanssilava sekä soutuveneitä. Muutaman kilometrin päässä sijaitsee monitoimihalli, jonka palvelut ovat osa Liikuntasammon järjestämien elämysliikuntatapahtumien toimintaympäristöä. Liikuntasammon erikoisuutena toimii ainutlaatuinen keinutuolisauna.

 

Osoite: Sammontie 35, 03101 Nummela
Puhelin: 040 5770345
Sähköposti: info@liikuntasampo.fi
Kotisivut: www.liikuntasampo.fi

Kotila_miniland.jpg

VIHTI miniland

Autoratatapahtumat, -kilpailut ja -kerho. Myymälässä kattava valikoima nukkekotituotteita sekä suoraan maahantuojalta autoratatuotteita ja RC-autoja. Verkkokauppa osoitteessa www.miniland.fi

Tanssistudio Nummela

Vuodesta 1995 Vihdissä toiminut tanssikoulu, joka tarjoaa korkeatasoista tanssinopetusta.

 

Osoite: Peräsimentie 8, 03100 Nummela
Puhelin: 050 3278884
Sähköposti: professional.dancer@tanssistudio.com
Kotisivut: www.tanssistudio.com