Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit Muut palvelut - Ohjelmapalvelut

hersir.jpg

Kotitalli Hersir

Kotitalli Hersir järjestää elämyksiä luonnossa! Erimittaisia retkiä ja vaelluksia islanninhevosilla sekä lapsille ratsastusta ja leirejä. Järjestämme myös kotaruokailuja, joissa pääset tutustumaan poroihimme! Lisäksi järjestämmme perhonsidonta- ja perhokalastuskursseja. Räätälöityjä paketteja yrityksille, kaveriporukoille ja syntymäpäiville!

 

Osoite: Metsäläntie 169

Puhelin: 050 3522979

Sähköposti: heidi@kotitallihersir.net

Kotisivu: www.kotitallihersir.net

Kaikuva Hirsikota ulkoa.jpg

Kaikuva – Nuuksio Hostel and Camping

Kaikuva on Nuuksiossa vuodesta 1993 toiminut yritys, joka järjestää ulkoilma-aktiviteetteja, tyhy-päiviä ja incentive- eli kannustematkoja ryhmille. Tarjoamme myös majoitusta Nuuksio Hostel and Campingissa. Kaikuva sijaitsee aivan Nuuksion kansallispuiston reunalla, Vihdin rajalla, ja yritys on laatupalkittu ”Maakuntien Paras” sertifikaatilla vuonna 1998. Löydät meidät myös Facebookista (Nuuksio Hostel and camping) sekä Twitteristä (Kaikuva).

 

Osoite: Kaislammentie 65, 02880 Veikkola
Puhelin: 0400 707897
Sähköposti: kaikuva@kaikuva.fi
Kotisivut: www.kaikuva.fi

sellkami.jpg

Sellkami Center

Sellkami tuo ajoneuvon asiakkaan luo. Valittavissa on henkilö-, paketti- ja matkailuautoja, katettuja perävaunuja, matkailuvaunuja, moottoripyöriä ja –kelkkoja sekä moposkoottereita ja mönkijöitä. Sellkami järjestää myös moottorikelkkasafareita.

 
Osoite: Vesakkotie 2, 03100 Nummela
Puhelin: 09 2238510
Sähköposti: myynti@sellkami.fi
Kotisivut: www.sellkami.fi

ranget talvi.jpg

poistielta.com

Neliveto-ohjelmaa ympäri vuoden. Sateen sattuessa sateella.

 

Osoite: Nummenkyläntie 60 , 08680 Lohja

Puhelin: 0500 563681

Sähköposti: safarit@poistielta.com

Kotisivut: www.poistielta.com

DSC_0928.JPG

Nuuksion Taika

Järjestämme ohjelmia, joissa on luonnon lumoa ja hyvää oloa. Lähde melomaan tai SUP-lautailemaan, sieniretkelle, patikoimaan tai retkeilemään kickbikella, talvella lumikengillä tai potkukelkalla. Kulje Nuuksion metsissä, nauti erämaajärvien tunnelmasta ja matkusta menneeseen aikaan kansanperinneohjelmiemme myötä. Aktiviteettien lisäksi kauttamme järjestyvät nokipannukahvit tai villiruoka-ateria nuotiolla. Toteutamme ohjelmia eri puolilla Nuuksiota, myös Suomen luontokeskus Haltiasta käsin.

 

Puhelin: 050 5050869

Sähköposti: info@nuuksiontaika.fi

Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

FAtbike.jpg

MCC Rent

MCC Rent on Vihdin Nummelassa toimiva paikallinen yritys, joka vuokraa Fatbike-pyöriä sekä tekee opastettuja pyöräsafareita. Tervetuloa!

 

Osoite: Ratastie 11, 03400 Nummela (Veikkoinkorpi)

Puhelin: 0403563382

Sähköposti: info@mccgroup.fi

Kotivu: https://www.facebook.com/Vuokraa.FatBike/

Hawkwhill navetta.JPG

Hawkhill Nature

Tarjoamme tasokkaita hirsi- ja kelohuviloita 4-8 hengelle  Nuuksio kansallispuiston rauhassa lammen rannalla. Huvilat soveltuvat hyvin myös kokouskäyttöön. Lisäksi vuokraamme navetan ylisiä juhlatilaksi majoitusmahdollisuudella. Kauttamme saat ohjelmapalvelut kuten patikkaretkiä Nuuksioon, Luontokeskus Haltian opastuksia, ruokailuja nuotiolla, lumikenkäilyä sekä tyhy- ja tykypäiviä. 

 

Osoite: Papinniementie 23, 03220 Tervalampi

Puhelin: 0400 240831

Sähköposti: info@hawkhill.fi

Kotisivut: www.hawkhill.fi

Funtime basso.jpg

Funtime

Mitä yritystapahtumaa suunnitteletkin: tyhy, tyky, tiimipäivä, virkistyspäivä, kesäjuhla, pikkujoulu, kick off, kokous, koulutus, päättäjäiset, asiakastilaisuus… Tuotamme koko tapahtuman avaimet käteen -periaatteella tai osan tapahtumasta. Tarjoamme mielenkiintoiset miljööt, monipuoliset aktiviteetit ja ohjaajat, laadukasta musiikkia, huippuesiintyjiä sekä unohtumattomat ateriat, ammattimaisen toteutuksen ja laadunvalvonnan. Vahvuutenamme ovat yritystoiminnan ymmärtäminen, yhtenäisen teeman toteutus, oma monitaitoinen muusikkotiimimme ja avaimet käteen -toteutus. Mottomme on: Iloa tilauksesta!

 

Osoite: Kotojärventie 17, 03400 Vihti

Puhelin: 0400 314059

Sähköposti: pentti.kankimaki@funtime.fi

Kotisivut: www.funtime.fi

nummela_logo.jpg

Nummelan Matkatoimisto

Nummelan matkatoimistosta kaikki matkatoimistopalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla lähelle ja kauas.

 

Osoite: Pisteenkaari 4, 03100 Nummela

Puhelin: 09 2252250

Sähköposti: myynti@nummelanmatkatoimisto.fi

Kotisivut: www.nummelanmatkatoimisto.fi


Iloinen-poro-logo.jpg

Iloinen Poro

Tervetuloa iloisen elämän lähteille! Iloinen poro tarjoaa mindfulnessia, työnohjausta, coachausta ja naurujoogaa. Räätälöin mielelläni asiakkaan toiveiden mukaisia kokonaisuuksia esim. tyky- ja virkistyspäiville, pikkujouluihin, syntymäpäiville tai muihin tilaisuuksiin. Myös luennot, workshopit, koulutuskokonaisuudet, kurssit ja leirit ovat toteutettavissa. Tunnetaidot, hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla, mindfulness ja vapaaehtoistoiminta ovat erityisosaamistani. Lisämausteena toimii eläinavusteisuus. Otathan yhteyttä jos voin auttaa!

 

Osoite: Vanjärventie 592, 03400 Vihti

Puhelin: 044-3378338

Sähköposti: elina@iloinenporo.fi

Kotisivut: www.iloinporo.fi

lapaset.jpg

Villa Utu

Villa Utu järjestää kädentaitokursseja. Kotisivujen kautta pääsette tutustumaan jo olemassa olevaan kurssitarjontaan, mutta voimme räätälöidä sisältöjä myös omien toiveidenne mukaan. Kurssitarjonnasta löytyy paketteja niin aloittelijoille kuin jo enemmänkin harrastaneille. Kootkaa porukka niin sovitaan aika ja paikka!

 

Osoite: Nurmijärventie 21, 03400 Vihti

Puh: 050 322 5443

Sähköposti: utumuoto@gmail.com

Kotisivut: www.villautu.fi

l_ullastripeslogo.jpg

HuippuLady

Ohjelmapalvelu HuippuLady on monipuolinen ohjelmatoimisto. HuippuLady tarjoaa esiintyjiä, ohjelmaa ja tapahtumajärjestämistä. Ladylta saa ohjelmat ja tapahtumakokonaisuudet erilaisiin tilaisuuksiin - niin yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille kuin tapahtumajärjestäjille.

 

Osoite: Peräsimentie 8, 03100 Nummela
Puhelin: 0500 900622
Sähköposti: ulla@huippulady.fi
Kotisivut: www.huippulady.fi

0_ONNENHETKI-LAITUMELLA_Vihdin Ratsutalli.jpg

Vihdin Ratsutalli

Vihdin Ratsutalli Oy tarjoaa ratsastuskoulutuspalveluja ja tilauksesta ratsastuselämyspaketteja ryhmille Nuuksion kansallispuistossa.

 

Osoite: Rehutie 25, 03220 Tervalampi
Puhelin: 040 5218972
Sähköposti: marika.lahtinen@vihdinratsutalli.fi
Kotisivut: www.vihdinratsutalli.fi

veikkola.JPG

Veikkolan kartano

Veikkolan kartano tarjoaa idyllistä kartanoromantiikkaa ja elävää kulttuurihistoriaa aidossa autenttisessa ympäristössä Vihdin Oinasjoella Hiidenveden rannalla. Bed and breakfast -majoitus on tarjolla yhdelle tai useammalle henkilölle, aamiaisella tai ilman. Edulliset hintamme näet airbnb-palvelun kautta tai olemalla suoraan yhteydessä meihin. Ravintolapalveluita tarjoamme tilauksesta niin majoittujille kuin muillekin. Järjestämme myös isommat juhlat ja yritystilaisuudet.. Käytössä on nykyaikainen kokoustekniikka sekä pihasauna. Erikoisuutena murhamysteerit ja ohjattu ratsastus. Kysy lisää!

 

Osoite: Veikkolantie 130a, 03100 Nummela 

Puhelin: +358 40 5501080

Sähköposti: henrikki@veikkolankartano.fi

Kotisivut: www.facebook.com/veikkolankartano

hiiden.jpg

Vihdin Opaskerho Hiidenheilat

Asiantuntevia Vihti-oppaita kiertoajeluille ja kohde-opastuksille tilauksesta.

 

Puhelin: 044 0388109

Sähköposti: sirpaliisaniemi@gmail.com

SuomenSahansoittajat.jpg

Suomen Sahansoittajat ry

Suomen Sahansoittajat ry:n perustamiskokous pidettiin 2.7.2006 Tervossa. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää sahansoiton harrastusta sekä edistää ja tukea sen kehitystä Suomessa. Jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka harrastaa tai haluaa edistää sahansoittoa, hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen tai on muuten vaan sahamusiikin ystävä.

 

Puhelin: 050 4413031
Sähköposti: info@suomensahansoittajat.net
Kotisivut: www.suomensahansoittajat.net

Thromos.jpg

Lauluyhtye Thromos

Lauluyhtye Thromos esittää kevyttä musiikkia ilman soittimia eli á cappella. Ohjelmisto sopii ennen kaikkea iloisiin ja rentoihin tapahtumiin. 

 

Puhelin: 050 5263176

Sähköposti: sakari.mannikko@kolumbus.fi

Kotisivut: www.thromos.com