Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit Muut palvelut - Hyvinvointi

Iloinen-poro-logo.jpg

Iloinen Poro

Tervetuloa iloisen elämän lähteille! Iloinen poro tarjoaa mindfulnessia, työnohjausta, coachausta ja naurujoogaa. Räätälöin mielelläni asiakkaan toiveiden mukaisia kokonaisuuksia esim. tyky- ja virkistyspäiville, pikkujouluihin, syntymäpäiville tai muihin tilaisuuksiin. Myös luennot, workshopit, koulutuskokonaisuudet, kurssit ja leirit ovat toteutettavissa. Tunnetaidot, hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla, mindfulness ja vapaaehtoistoiminta ovat erityisosaamistani. Lisämausteena toimii eläinavusteisuus. Otathan yhteyttä jos voin auttaa!

 

Osoite: Vanjärventie 592, 03400 Vihti

Puhelin: 044-3378338

Sähköposti: elina@iloinenporo.fi

Kotisivut: www.iloinporo.fi

logo tekstillä.jpg

Hierontapalvelu PoWer

Hierontapalvelu PoWer tarjoaa sinulle monipuolista klassista hierontaa ja urheiluhierontaa Vihdin Nummelassa. Lisäksi tarjoan sinulle ja ystävillesi kotikäyntejä tai vaikkapa mökkivierailuja Vihdin ja Uudenmaan alueella. Teen myös hierontapalveluja yrityksille. Hieronta on mukava tapa hemmotella itseäsi, perhettäsi tai ystäviäsi kiireisen arjen keskellä tai rentouttavan lomailun merkeissä. Tutustu palveluihini ja varaa aika hierontaan.

 

Hierontapalvelu PoWer offers versatile massaging services, ranging from classic massages to sport massages all around Vihti. I do house calls and even cabin visits around Vihti and Uusimaa for you and your friends. Services are also available for businesses. Massaging is a great way to relax and pamper yourself, your family or your friends in the middle of busy weekdays or during holidays. Read or ask more about my services and book your massaging now.

 

Hierontapalvelu PoWer 

Myntintie 4

03100 Nummela

p. 045 2265 272

info@hierontapalvelupower.fi

www.facebook.com/HierontapalveluPoWer