Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit Muut palvelut

Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit

 

Vihdin ulkoilualueet, luontopolut sekä hiihto-, melonta- ja polkupyöräreitit tarjoavat elämyksiä retkeilyn, liikunnan ja harrastusten parissa. Tule golfaamaaan, laskettelemaan, hiihtämään, luistelemaan, ratsastamaan, melomaan, maastopyöräilemään kuin samoilemaankin. 

 

Vihdin ohjelmapalveluyrittäjät tarjoavat vauhdikkaan valikoiman fyysisiä taitoja virittävää toimintaa, mielenkiemuroita avaavia rentouttavia hetkiä, voimakkaita luontokokemuksia tarjoavia retkiä, viihdyttäviä teemajuhlia ja kulttuurikokemuksia. Voit kokeilla moottorikelkka- tai maastoautosafareita, kartingautoja tai vaikkapa purjelentoa. Päivän jälkipuinnit hoituvat saunojen lempeissä löylyissä. Loput tomut ja pölyt voi huuhtoa pois lämpimässä kylpypaljussa, järven laineissa tai jäisen avannon syleilyssä. Elämykselliset tapahtumakokonaisuudet täydennetään makuhermoja viettelevillä vihtiläisillä ruokatarjoiluilla.

 

Koe aidon luonnon kosketus! Haltiaan on helppo tulla ja rakennuksessa ja ympäristössä on vaivatonta liikkua. Nuuksion ja Pitkäjärven kauniit maisemat ja loistavat retkeilymaastot kutsuvat patikoijaa luontoretkelle ja Haltian näyttelyissä saat aidon elämyksen koko Suomen luonnosta. Ravintolassa nautit herkulliset ateriat ja myymälästä löydät retkeilijän pientarvikkeet, matkamuistot ja lahjatavarat.

 

Osoite: Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
Puhelin: 040 1636200
Sähköposti: info@haltia.com
Kotisivut: www.haltia.com

Vihdissä saat elämänmakuisia kokemuksia ja hyvää oloa!