Majoitus-, kokous- juhla- ja saunatilat - Saunatilat

Saunassa 3.jpg

Vihdin Pirtti

Vihdin Pirtti rauhallisessa erämaaympäristössä kirkasvetisen Moksijärven rannalla soveltuu niin perhe- kuin yritystapahtumien järjestämiseen. Päärakennuksen suurtalouskeittiö astioineen, majoitustilat petipaikoin ja lattia -sekä telttamajoituksessa sekä erillinen rantasauna takkatupineen mahdollistavat useampipäiväisten tilaisuuksien vaivattoman järjestämisen. Päärakennusta, pihatupaa sekä rantasaunaa vuokrataan myös erikseen. Pirtin piha-alueella on teltta, rannassa nuotiopaikat sekä soutuvene ja kanootti vieraiden käytössä. Päiväpatikan voi tehdä lähistössä sijaitseville retkeilykohteille Konianvuorelle tai Rokokalliolle. Vihtiläiset ohjelmapalveluyrittäjät järjestävät myös mielellään esimerkiksi melontaa, kuviokelluntaa ja kasvivärjäystyöpajoja. 

 

Osoite: Pirtintie 10, 03400 Vihti

Puhelin: 050 5275387

Sähköposti: myynti@vihdinpirtti.fi

Kotisivut: Vihdin pirtti

Hawkhill-taavetti.jpg

Hawkhill Nature

Tarjoamme tasokkaita hirsi- ja kelohuviloita 4-8 hengelle  Nuuksio kansallispuiston rauhassa lammen rannalla. Huvilat sdoveltuvat hyvin myös kokouskäyttöön. Lisäksi vuokraamme navetan ylisiä juhlatilaksi  majoitusmahdollisuudella. Kauttamme ohjelmapalvelut kuten patikkaretket Nuuksioon, Luontokeskus Haltia opastukset, ruokailut nuotiolla , lumikenkäily, tyhy- ja tykypäivät. 

 

Osoite: Papinniementie 23, 03220 Tervalampi

Puhelin: 0400 240831

Sähköposti: info@hawkhill.fi

Kotisivut: www.hawkhill.fi

huvilajasauna.gif

Huvila ja Sauna

Huvila ja Sauna on moderni kokous-, sauna- ja majoitustila pienryhmille Ojakkalassa. Tila, joka on kooltaan 65m2, sopii niin kokouksiin kuin rentoihin illanviettoihinkin, työhön ja vapaa-aikaan, maksimissaan 10 hengen ryhmille. Huvilan ja Saunan palvelut sisältävät kokous-/ oleskelutilan nykyaikaisine kokoustekniikoineen, puulämmitteisen saunan, paljun sekä kesäaikaan uima-altaan ja rantalentopallokentän. Tilaan voi tuoda joko omat ruokatarjoilut tai tilata ne Primero Catering -pitopalvelusta. Tilassa on yöpymismahdollisuus neljälle.

 

Osoite: Päivöläntie 234, 03250 Ojakkala

Puhelin: 050-4804383 / Nina Pentikäinen

Sähköposti: nina@primero.fi

Kotisivut: www.huvilajasauna.com

liikuntasampo.jpg

Liikuntasampo

Nummelainen vapaa-ajan toimintakeskus Liikuntasampo Enäjärvellä tarjoaa mökkimajoitusta, saunatilaisuuksia sekä liikuntamahdollisuuksia perheille tai isommillekin ryhmille.

Vierailijoiden käytössä ovat pienet kokoustilat, sauna, poreallas, palloilu- ja tenniskentät, kuten kaksi uutta Padel-kenttää, grillikatos ja tanssilava sekä soutuveneitä. Muutaman kilometrin päässä sijaitsee monitoimihalli, jonka palvelut ovat osa Liikuntasammon järjestämien elämysliikuntatapahtumien toimintaympäristöä. Liikuntasammon erikoisuutena toimii ainutlaatuinen keinutuolisauna.

 

Osoite: Sammontie 35, 03101 Nummela
Puhelin: 040 5770345
Sähköposti: info@liikuntasampo.fi
Kotisivut: www.liikuntasampo.fi

etusivu.gif

Palojärven Rustholli

Pohjatalon tila on vanha ratsutila, rustholli, jonka päärakennus on valmistunut 1850-luvulla ja soveltuu upeasti erikokoisten juhlien ja kokousten pitoon. Saleissa ja kammareissa on arvokas mutta lämmin tunnelma ja niistä on näkymä 1800-luvulla perustettuun puistoon. Kesäisin käytössä oleva rantasauna Palojärven rannalla on idyllinen paikka pieniä illanviettoja varten. Vanha saunarakennus leivintupineen on mielenkiintoinen illanvietto- ja saunomispaikka noin kymmenen hengen ryhmille. Toivomuksestanne mm. kalastus- ja ravustusretket. Vaellukset ja hevosajelut tarjoavat vanhanajan tunnelmaa ja harvinaisia elämyksiä. Edellämainitut yhteistyökumppaneitten kanssa.

 

Osoite: Palajärventie 172, 03150 Huhmari
Puhelin: 0400 471276

Sähköposti: martti.palojarvi@palojarvenrustholli.net

Kotisivut: www.palojarvenrustholli.net

ranget talvi.jpg

poistielta.com

Neliveto-ohjelmaa ympäri vuoden. Sateen sattuessa sateella.

 

Osoite: Nummenkyläntie 60 , 08680 Lohja

Puhelin: 0500 563681

Sähköposti: safarit@poistielta.com

Kotisivut: www.poistielta.com

DSC_1073.JPG

Nuuksion Taika

Irrottaudu arjesta, virkisty ja rentoudu. Nauti luonnon antimista ja anna villiruoan villitä. Villa Paratiisissa järven rannalla voit järjestää virkistys-, kokous- tai juhlapäivän luonnonhelmassa. Käytössäsi ovat huvilan kodinomaiset tilat, puulämmitteinen sauna, upea kesäkeittiö ja tunnelmallinen metsäkota. Järjestämme ohjelmia, joissa on luonnon lumoa, liikkumisen iloa, hyvää oloa ja tarinan taikaa. Kulje Nuuksion ikimetsissä, nauti erämaajärvien tunnelmasta ja matkusta menneeseen aikaan kansanperinneohjelmien myötä. Tule Nuuksioon ja ylläty!

 

Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

Puhelin: 050 5050869

Sähköposti: info@nuuksiontaika.fi

Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Vihdin kellari. jpg.JPG

Vihdin Kellari

Tunnelmalliset 1940-luvun henkeen rakennetut tilat luovat oivat puitteet niin virallisille kokouksille kuin hilpeille kaverijuhlillekin. Tiloissa kokoontuu sopivasti noin 40 henkilöä. Tiloissa olevat laitteet ovat vuokraajan käytettävissä ilman erillistä korvausta. Ilmavaan ja viihtyisään saunaan mahtuu 12 henkilöä. Saunomiseen tuo viihtyisyyttä myös tunnelmallinen pukuhuone, jossa on takka. Lukuisia terveysvaikutuksia omaavaan infrapunasaunaan mahtuu 4-6 henkilöä. Sopii myös henkilöille, jotka eivät siedä kuumaa.

 

Osoite: Niuhalanraitti 25, 03400 Vihti
Puhelin: 0400 472840
Sähköposti: info@vihdinkellari.com
Kotisivut: www.vihdinkellari.com

PäivölänVirkistyskoti.jpg

Päivölän virkistyskoti

Majoituspalveluja ryhmille, kapasiteetti 50-70 henkeä, vuokrataan myös kesämökkejä. Ruokasali 120 hengelle. Tilauksesta kotiruokaa omasta keittiöstä ryhmille, mahdollisuus täysihoitoon. Myös erityisruokavaliot otetaan huomioon. Perhejuhlat ja muut tapahtumat järjestetään asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Tilat kokousten, seminaarien, koulutustapahtumien, musiikki- ja taideleirien järjestämiseen. Kesäisin vaihtuvia taidenäyttelyitä. Rantasaunat, uimaranta, soutuveneitä. Kasvillisuudeltaan rikas puistometsä 30 ha kävelypolkuineen ja näköalapaikkoineen, hyvät hiihtomaastot, kelkkamäkiä.

 

Osoite: Taivaantie 41, 03100 Nummela
Puhelin: 050 5482356
Kotisivut: www.paivolanvirkistyskoti.fi

IMG_2077.JPG

Willa Härkälä

Monien mahdollisuuksien kokonaisuus Härkälän Monitoimikeskus sijaitsee Vihdin Otalammella. Valoisa ja vaalea Willa Härkälä on tilan rakennuksista vanhin. Uudistettu keittiö isoine kylmiöineen ja ammattikeittiölaitteineen palvelee loistavasti isommissakin juhlissa. Tiloissa järjestät jopa 120 hengen häät ja muut juhlat joihin kaipaat pientä arjen ylellisyyttä. Omat juomat ja ruuat sallittu. Samassa pihapiirissä olevat tilat mahdollistavat monipuolisen ja tapahtumarikkaan päivän toteuttamisen. Katso verkkosivuiltamme hinnasto, valmiit pakettimme ja tutustu yhteistyökumppaneidemme tarjontaan.

 

Osoite: Otalammentie 193, 03300 Otalampi

Puhelin: 040 2177772

Sähköposti: info@harkalankoulu.fi

Kotisivut: www.harkalankoulu.fi

veikkola.JPG

Veikkolan kartano

Veikkolan kartano tarjoaa idyllistä kartanoromantiikkaa ja elävää kulttuurihistoriaa aidossa autenttisessa ympäristössä Vihdin Oinasjoella Hiidenveden rannalla. Bed and breakfast -majoitus on tarjolla yhdelle tai useammalle henkilölle, aamiaisella tai ilman. Edulliset hintamme näet airbnb-palvelun kautta tai olemalla suoraan yhteydessä meihin. Ravintolapalveluita tarjoamme tilauksesta niin majoittujille kuin muillekin. Järjestämme myös isommat juhlat ja yritystilaisuudet.. Käytössä on nykyaikainen kokoustekniikka sekä pihasauna. Erikoisuutena murhamysteerit ja ohjattu ratsastus. Kysy lisää!

 

Osoite: Veikkolantie 130a, 03100 Nummela 

Puhelin: +358 40 5501080

Sähköposti: henrikki@veikkolankartano.fi

Kotisivut: www.facebook.com/veikkolankartano

Heinojan Kestitupa

Herkullisesta kotiruoasta ja ystävällisestä palvelusta tunnettu Heinojan kestitupa on vihtiläistä maalaisromantiikkaa parhaimmillaan. Kohisevan kosken rannalla onnistuvat yhtä hyvin perhejuhlat, kokoukset kuin pikkujoulutkin. Kestitupaa ja sen pihapiirissä olevaa korkeatasoista saunarakennusta vuokrataan ryhmille.

 

Osoite: Heinojantie 79, 03600 Karkkila
Puhelin: 050 4655143
Sähköposti: hplpresis@gmail.com