Majoitus-, kokous- juhla- ja saunatilat - Leirintäalueet

Vihti Park.jpg

SFC VihtiPark

Vihtiparkin vihertäessä vietämme kesää. Tarjoamme kausipaikkalaisille ja kävijöillemme maalaismaisen kauniin ympäristön, keskellä Etelä-Suomea Vihtijärven rannalla. Puhdas vesi, ihanteellinen ranta lapsille, rantasauna ja nurmikenttää.

 

Osoite: Rauhaniementie 391, 03790 Vihtijärvi
Puhelin: 044 0966625
Sähköposti: jari.lemmetyinen@flextek.fi
Kotisivut: www.sfchyvinkaa.net

IMG_2308.JPG

Salmen ulkoilualue

Salmen ulkoilualue Otalammella tarjoaa erämaatunnelmia ja hiljaisuutta telttailijoille ja karavaanareille. Salmijärven rannalla ulkoilijoita palvelee tilaussauna takkatupineen ja rantasauna, josta talvella pääsee päivittäin avantoon vilvoittelemaan. Alueella on myös keittokatoksia, suihkut ja wc:t, uimarantoja, lasten leikkipaikkoja sekä lentopallo- ja sulkapallokenttiä. Myös Salmen 3-10 km pituiset hiihto- ja ulkoilureitit tarjoavat monia mahdollisuuksia.


Osoite: Salmentie 75, 03300 Otalampi
Puhelin: 09 31028629
Kotisivut: www.hel.fi

pääkslahdenmatkailuvaunualue.jpg

Pääkslahden matkailuvaunualue

Pääkslahden matkailuvaunualue sijaitsee Vihdin kunnassa n. 65 km Helsingin keskustasta kirkasvetisen ja kalaisan Hiidenveden rannalla. Selvien opasteiden ansiosta alueelle on helppo löytää. Alue tarjoaa monipuolisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia sekä lapsille että aikuisille. Kauempaa tuleville alue on mainio tukikohta pääkaupunkiseudun nähtävyyksiin tutustuttaessa.


Osoite: Irjalantie 649, 03400 Vihti
Puhelin: 0500 770783
Kotisivut: www.paakslahti.fi

EtelälahdenUlkoilualue.jpg

Etelälahden ulkoilualue

Etelälahden ulkoilualueella Salmijärven rannalla on leirintäalue, joka on tarkoitettu ulkoilijoille, telttailijoille ja karavaanareille. Heidän käytössään on mm. uimaranta ja kolme saunaa. Myös veneitä vuokrataan. Ympäri vuoden avoinna olevan alueen ympäristössä on ulkoilureittejä, jotka liittyvät Salmenkartanon ulkoilualueen reitistöön.


Osoite: Ollilantie 225 A, 03300 Otalampi
Puhelin: 040 5241414

Sähköposti: etelalahdenulkoilu@netti.fi
Kotisivut: www.etelalahdenulkoilu.fi