Majoitus-, kokous- juhla- ja saunatilat - Kokous- ja juhlatilat

joutsela.jpg

Joutsela - Casalen

Upea Joutsela sijaitsee Vihdin Nummelassa Kopun kartanon mailla, osana historiallista Luontolan pihapiiriä. 1800-luvulla rakennettu talvihuvila sekä pieni idyllinen kappeli kauniissa mäntypuustoisessa miljöössä Hiidenveden järvimaisemassa tarjoaa hienot puitteet erilaisiin tilaisuuksiin - ​alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ​ja Hki-Vantaan lentokentältä. Asiakaspaikkoja 100.​

 

​Tarjoamme valmiit sekä räätälöidyt kokouspaketit. Huoneita pienryhmäkäyttöön sekä isommat tilat yhteisosuutta varten, valkokangas ja videotykki sekä langaton wifi.

Tarkoin valitut yhteistyökumppanimme vastaavat oheisohjelmasta sekä aktiviteeteistä ulkona luonnossa.

Palvelemme ​​kaikissa juhla-asioissa - nyt on alkanut järjestyksessään seitsemäs työntäyteinen vuosi.

Tervetuloa luonnonhelmaan virkistäytymään ja nauttimaan juhlapalvelumme antimia!​

 

Osoite: Kopuntie 24, 03100 Nummela

Puhelin: 010 5262 153

Sähköposti: myynti@casalen.fi

Kotisivu: www.casalen.fi

IMG_2077.JPG

Willa Härkälä

Monien mahdollisuuksien kokonaisuus Härkälän Monitoimikeskus sijaitsee Vihdin Otalammella. Valoisa ja vaalea Willa Härkälä on tilan rakennuksista vanhin. Uudistettu keittiö isoine kylmiöineen ja ammattikeittiölaitteineen palvelee loistavasti isommissakin juhlissa. Tiloissa järjestät jopa 120 hengen häät ja muut juhlat joihin kaipaat pientä arjen ylellisyyttä. Omat juomat ja ruuat sallittu. Samassa pihapiirissä olevat tilat mahdollistavat monipuolisen ja tapahtumarikkaan päivän toteuttamisen. Katso verkkosivuiltamme hinnasto, valmiit pakettimme ja tutustu yhteistyökumppaneidemme tarjontaan.

 

Osoite: Otalammentie 193, 03300 Otalampi

Puhelin: 040 2177772

Sähköposti: info@harkalankoulu.fi

Kotisivut: www.harkalankoulu.fi

Vihdinpirtti_web.jpg

Vihdin Pirtti

Rauhallisessa erämaaympäristössä kirkasvetisen Moksijärven rannalla sijaitseva juhla- ja kokoustila. Päärakennuksen suurtalouskeittiö astioineen, majoitustilat sekä erillinen rantasauna (talvisin avanto) takkatupineen mahdollistavat useampipäiväisten tilaisuuksien vaivattoman järjestämisen. Päärakennusta, Pikkupirttiä, Pirtinvartijan tupaa sekä rantasaunaa vuokrataan myös erikseen. Pirtin piha-alueella on teltta-, rannassa nuotiopaikat sekä soutuvene ja kanootit vieraiden käytössä.

 

Osoite: Pirtintie 30, 03400 Vihti

Puhelin: 0505275387

Sähköposti: myynti@vihdinpirtti.fi

Kotisivu: http://www.vihti.fi/kuntana/vihdin-pirtti/

Hawkhill taavetti-olohuone kesa?.jpg

Hawkhill Nature

Tarjoamme tasokkaita hirsi- ja kelohuviloita 4-8 hengelle  Nuuksio kansallispuiston rauhassa lammen rannalla. Huvilat soveltuvat hyvin myös kokouskäyttöön. Lisäksi vuokraamme navetan ylisiä juhlatilaksi majoitusmahdollisuudella. Kauttamme saat ohjelmapalvelut kuten patikkaretkiä Nuuksioon, Luontokeskus Haltian opastuksia, ruokailuja nuotiolla, lumikenkäilyä sekä tyhy- ja tykypäiviä. 

 

Osoite: Papinniementie 23, 03220 Tervalampi

Puhelin: 0400 240831

Sähköposti: info@hawkhill.fi

Kotisivut: www.hawkhill.fi

Nuuksion Taika.JPG

Nuuksion Taika

Irrottaudu arjesta, virkisty ja rentoudu. Nauti luonnon antimista ja anna villiruoan villitä. Villa Paratiisissa järven rannalla voit järjestää virkistys-, kokous- tai juhlapäivän luonnonhelmassa. Käytössäsi ovat huvilan kodinomaiset tilat, puulämmitteinen sauna, upea kesäkeittiö ja tunnelmallinen metsäkota. Kulje Nuuksion metsissä, nauti erämaajärvien tunnelmasta ja matkusta menneeseen aikaan kansanperinneohjelmien myötä. Järjestämme ohjelmia, joissa on luonnon lumoa ja hyvää oloa.

 

Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

Puhelin: 050 5050869

Sähköposti: info@nuuksiontaika.fi

Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Huvilajasauna.jpg

Huvila ja Sauna

Huvila ja Sauna on moderni kokous-, sauna- ja majoitustila pienryhmille Ojakkalassa. Tila, joka on kooltaan 65m2, sopii niin kokouksiin kuin rentoihin illanviettoihinkin, työhön ja vapaa-aikaan, maksimissaan 10 hengen ryhmille. Huvilan ja Saunan palvelut sisältävät kokous-/ oleskelutilan nykyaikaisine kokoustekniikoineen, puulämmitteisen saunan, paljun sekä kesäaikaan uima-altaan ja rantalentopallokentän. Tilaan voi tuoda joko omat ruokatarjoilut tai tilata ne Primero Catering -pitopalvelusta. Tilassa on yöpymismahdollisuus neljälle.

 

Osoite: Päivöläntie 234, 03250 Ojakkala

Puhelin: 050-4804383 / Nina Pentikäinen

Sähköposti: nina@primero.fi

Kotisivut: www.huvilajasauna.com

liikuntasampo.jpg

Liikuntasampo

Nummelainen vapaa-ajan toimintakeskus Liikuntasampo Enäjärvellä tarjoaa mökkimajoitusta, saunatilaisuuksia sekä liikuntamahdollisuuksia perheille tai isommillekin ryhmille.

Vierailijoiden käytössä ovat pienet kokoustilat, sauna, poreallas, palloilu- ja tenniskentät, kuten kaksi uutta Padel-kenttää, grillikatos ja tanssilava sekä soutuveneitä. Muutaman kilometrin päässä sijaitsee monitoimihalli, jonka palvelut ovat osa Liikuntasammon järjestämien elämysliikuntatapahtumien toimintaympäristöä. Liikuntasammon erikoisuutena toimii ainutlaatuinen keinutuolisauna.

 

Osoite: Sammontie 35, 03101 Nummela
Puhelin: 040 5770345
Sähköposti: info@liikuntasampo.fi
Kotisivut: www.liikuntasampo.fi

veikkola.JPG

Veikkolan kartano

Veikkolan kartano tarjoaa idyllistä kartanoromantiikkaa ja elävää kulttuurihistoriaa aidossa autenttisessa ympäristössä Vihdin Oinasjoella Hiidenveden rannalla. Bed and breakfast -majoitus on tarjolla yhdelle tai useammalle henkilölle, aamiaisella tai ilman. Edulliset hintamme näet airbnb-palvelun kautta tai olemalla suoraan yhteydessä meihin. Ravintolapalveluita tarjoamme tilauksesta niin majoittujille kuin muillekin. Järjestämme myös isommat juhlat ja yritystilaisuudet.. Käytössä on nykyaikainen kokoustekniikka sekä pihasauna. Erikoisuutena murhamysteerit ja ohjattu ratsastus. Kysy lisää!

 

Osoite: Veikkolantie 130a, 03100 Nummela 

Puhelin: +358 40 5501080

Sähköposti: henrikki@veikkolankartano.fi

Kotisivut: www.facebook.com/veikkolankartano


Heinojan Kestitupa

Herkullisesta kotiruoasta ja ystävällisestä palvelusta tunnettu Heinojan kestitupa on vihtiläistä maalaisromantiikkaa parhaimmillaan. Kohisevan kosken rannalla onnistuvat yhtä hyvin perhejuhlat, kokoukset kuin pikkujoulutkin. Kestitupaa ja sen pihapiirissä olevaa korkeatasoista saunarakennusta vuokrataan ryhmille.

 

Osoite: Heinojantie 79, 03600 Karkkila
Puhelin: 050 4655143
Sähköposti: hplpresis@gmail.com

etusivu.gif

Palojärven Rustholli

Pohjatalon tila on vanha ratsutila, rustholli, jonka päärakennus on valmistunut 1850-luvulla ja soveltuu upeasti erikokoisten juhlien ja kokousten pitoon. Saleissa ja kammareissa on arvokas mutta lämmin tunnelma ja niistä on näkymä 1800-luvulla perustettuun puistoon. Kesäisin käytössä oleva rantasauna Palojärven rannalla on idyllinen paikka pieniä illanviettoja varten. Vanha saunarakennus leivintupineen on mielenkiintoinen illanvietto- ja saunomispaikka noin kymmenen hengen ryhmille. Toivomuksestanne mm. kalastus- ja ravustusretket. Vaellukset ja hevosajelut tarjoavat vanhanajan tunnelmaa ja harvinaisia elämyksiä. Edellämainitut yhteistyökumppaneitten kanssa.

 

Osoite: Palajärventie 172, 03150 Huhmari
Puhelin: 0400 471276

Sähköposti: martti.palojarvi@palojarvenrustholli.net

Kotisivut: www.palojarvenrustholli.net

720-riuttaranta_laituri.jpg

Riuttarannan leirikeskus

Riuttaranta on Vihdin seurakunnan leiri- ja kurssikeskus kirkasvetisen Moksjärven rannalla. Puitteet tapahtumien järjestämiseen ovat vuonna 1992 valmistuneissa tiloissa erinomaiset. Erinomaiset mahdollisuudet luonnonläheiseen ulkoiluun, yksi Etelä-Suomen korkeimpia näköalapaikkoja kävelymatkan päässä.

 

Osoite: Moksintie 365, 03400 Vihti
Puhelin: 09 2234786, 040 8280745
Sähköposti: riuttaranta@evl.fi
Kotisivut: Riuttaranta


PäivölänVirkistyskoti.jpg

Päivölän Virkistyskoti

Majoituspalveluja ryhmille, kapasiteetti 50-70 henkeä, vuokrataan myös kesämökkejä. Ruokasali 120 hengelle. Tilauksesta kotiruokaa omasta keittiöstä ryhmille, mahdollisuus täysihoitoon. Myös erityisruokavaliot otetaan huomioon. Perhejuhlat ja muut tapahtumat järjestetään asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Tilat kokousten, seminaarien, koulutustapahtumien, musiikki- ja taideleirien järjestämiseen. Kesäisin vaihtuvia taidenäyttelyitä. Rantasaunat, uimaranta, soutuveneitä. Kasvillisuudeltaan rikas puistometsä 30 ha kävelypolkuineen ja näköalapaikkoineen, hyvät hiihtomaastot, kelkkamäkiä.

 

Osoite: Taivaantie 41, 03100 Nummela
Puhelin: 050 5482356
Kotisivut: www.paivolanvirkistyskoti.fi

autotTP.JPG

poistielta.com

Neliveto-ohjelmaa ympäri vuoden. Sateen sattuessa sateella.

 

Osoite: Nummenkyläntie 60 , 08680 Lohja

Puhelin: 0500 563681

Sähköposti: safarit@poistielta.com

Kotisivut: www.poistielta.com

Vihdin kellari. jpg.JPG

Vihdin Kellari

Tunnelmalliset 1940-luvun henkeen rakennetut tilat luovat oivat puitteet niin virallisille kokouksille kuin hilpeille kaverijuhlillekin. Tiloissa kokoontuu sopivasti noin 40 henkilöä. Tiloissa olevat laitteet ovat vuokraajan käytettävissä ilman erillistä korvausta. Ilmavaan ja viihtyisään saunaan mahtuu 12 henkilöä. Saunomiseen tuo viihtyisyyttä myös tunnelmallinen pukuhuone, jossa on takka. Lukuisia terveysvaikutuksia omaavaan infrapunasaunaan mahtuu 4-6 henkilöä. Sopii myös henkilöille, jotka eivät siedä kuumaa.

 

Osoite: Niuhalanraitti 25, 03400 Vihti
Puhelin: 0400 472840
Sähköposti: info@vihdinkellari.com
Kotisivut: www.vihdinkellari.com

AirHotel.jpg

Air Hotel

Air hotel tarjoaa majoituspalveluita, kokoustiloja ja juhlapalveluita komeassa harjumaisemassa. Hotellissa on 40 huonetta, joissa kaikissa on suihku, tv ja wc. Tarjoamme myös kokous- ja ryhmätiloja sekä asiakkaillemme ilmaiset saunatilat. Hotellin ravintola, baari ja kesäterassi tarjoavat erinomaiset puitteet juhlaillalliselle sekä merkkipäivien, perhejuhlien tai erilaisten tapahtumien viettoon. Käytettävissä ovat valaistu pururata sekä hyvät hiihtomaastot.


Osoite: Lentokentäntie 5, 03100 Nummela
Puhelin: 09 2238100
Sähköposti: info@airhotel.fi
Kotisivut: www.airhotel.fi

siirila.jpg

Taidetalo Siirilä

Vihdin kirkonkylässä sijaitsevasta Taidetalo Siirilästä löytyvät tilat monenlaiseen toimintaan. Kursseja, päiväleirejä sekä juhlia ja kokouksia varten on tilaa 60 - 150 henkilölle.

 

Osoite: Niuhalanraitti 16, 03400 Vihti
Puhelin: 040 7181145
Sähköposti: siirila@siirila.fi
Kotisivut: www.siirila.fi

paarakennus_sisalta.jpg

Leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppä

Leirikeskus Enä-Seppä sijaitsee Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla, noin 45 km Helsingistä luoteeseen. Perille pääsee myös bussilla. Enä-Seppä on oikea paikka leireille, leirikouluille, kursseille, kokouksille, työyhteisön virkistäytymiseen. Juhlatkin järjestyvät. Enä-Seppä on entinen kruunun puustelli eli sotilasvirkatalo muutaman sadan vuoden takaa. Enä-Sepässä on historiaa ja perinteitä. Enä-Sepässä on kilpailukykyiset hinnat, ystävällinen henkilökunta, maukas ruoka ja mukavat löylyt. Täällä pärjäävät myös pyörätuoliasiakkaat.

 

Osoite: Enätie 45, 03250 Ojakkala

Puhelin: 050 4687501

Sähköposti: ena.seppa@opko.fi

Kotisivut: www.enaseppa.fi

Katso esittelyvideo!

Otalammen-työväentalo-kesällä.jpg

Otalammen Työväentalo

Otalammen Työväentalo tarjoaa luonnonkauniin, historiallisen ympäristön ja hyvät puitteet niin häiden ja syntymäpäivien kuin erilaisten kokousten ja muiden tapaamisten järjestämiseen. HÄÄPAIKKA - JUHLATILA - KOKOUSPAIKKA

 

Osoite: Ratatie 13 03300 Otalampi

Puhelin: 09-2233420

Sähköposti: otalammen.tyovaenyhdistys@gmail.com

Kotisivut: http://www.otalammentyovaentalo.fi/