Kulttuuri, ostokset ja kuljetus - Kulttuuri

Vihdin kino.jpg

Vihdin Kino

Vihdin Kino -elokuvateatteri Vihdin kirkonkylässä. Uudet elokuvat - myös 3D-tekniikalla. Palvelemme ympäri vuoden ja meiltä saat sarja- ja lahjaliput ja voit varata myös tilausnäytöksiä. Tervetuloa elokuviin!

 

Osoite: Riihitie 2, 03400 Vihti
Puhelin: 040 7079542
Sähköposti: anneli.stick@gmail.com
Kotisivut: www.vihdinkino.fi

kesateatteri.png

Vihdin Teatteri

Vihdin Teatteri on ympäri vuoden toimiva harrastajapohjainen teatteriyhteisö. Vuodessa tuotetaan 3–4 produktiota sekä lisäksi lapsiryhmien esityksiä. Suurin ponnistus on kesäteatteri, joka on toiminut säännöllisesti jo yli 40 vuotta. Kesällä 2016 ohjelmistostamme nähdään "Äkkilähtö Tallinnaan", joka on riemastuttava musikaalinen komedia suomalaisen risteilykulttuurin ihmeellisyyksistä.


Osoite toimisto: Tuusantie 1, 03100 Nummela

Osoite kesäteatteri: Kirkkoniementie 12, 03400 Vihti

Puhelin: 0400 975068

Sähköposti: toimisto@vihdinteatteri.fi

Kotisivut: www.vihdinteatteri.fi 

unnamed.jpg

Koiviston museomäki

Tervetuloa museomäelle viettämään mukavaa yhdessäoloa vanhojen tavaroiden ja menneen ajan tunnelmaan. Museostamme löytyy mm: pellavan käsittelyosasto, piian kammari, sotapojat, palo-osasto, suutarin paja, lasten- ja koulutavarat, tallissa mm. erilaisia työkaluja ja vanhassa kanalassa keittiö- ym. kodin tavaroita sekä ”fiinimpi kamari”. Ulkona erilaisia isompia maataloustyökaluja ym. Museo on auki tarvittaessa sopimalla allamainitusta puh.numerosta. ”Ihminen joka ei vanhaa tunne, ei voi uutta, pysyväistä luoda”.

 

Osoite: Haavistontie 173 03400 VIHTI

Puhelin: 0440410424

Sähköposti: marjukka.arell@hotmail.fi

Kotisivut: www.koivistonmuseomaki.fi

yhteistyn hedelm.jpg

Seija Rustholkarhun Ateljee

Seija Rustholkarhu on tunnettu kuvanveistäjä ja hänen teoksiinsa voi tutustua mm. eri puolilla Vihdin kuntaa ja ateljeessa. Ateljee sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa Vihdin kirkonkylällä, aivan Vihdin museon tuntumassa. Taiteilijan työskentelyyn voi tutustua ennalta sovittuina aikoina. Ateljeessa on myynnissä veistoksia, akvarelleja, grafiikkaa, kortteja ja koruja. Muotokuvan maalauskin onnistuu tilauksesta.

 

Osoite: Kirkkoniementie 4, 03400 Vihti
Puhelin: 040 5278473

Vihti Galleria Pictor.jpg

Galleria Pictor

Vihdin taiteilijoita yhdistää maan maineeseen noussut Galleria Pictor funkkistyylisessä rakennuksessa Nummelan keskustassa. Laadukasta koti- ja ulkomaista taidetta esittelevällä taidegallerialla on alueellisesti merkittävä rooli tämän päivän kuvataiteen suuntauksien esilletuojana. Pictorissa on nähty noin sata näyttelyä. Yksityis- ja yhteisnäyttelyiden lisäksi galleriassa on ollut esillä merkittäviä taidekokoelmia. Galleria Pictorin toiminta-ajatuksena on taidekasvatus ja kuvataiteen edistäminen kunnassa. Galleria Pictor on suljettu kesällä. Galleria on avoinna syyskuusta toukokuuhun.

 

Osoite: Karhumäenpolku 5, 03100 Nummela
Puhelin: 050 3605239
Kotisivut: http://www.vihti.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/galleria-pictor/