Ravintolat, kahvilat ja pitopalvelu - Kahvilat

Kahvila.jpg

Café Il Punto

Kahvila IL Punto on kaiken kansan kohtaamispaikka, johon on helppo tulla ja jossa on mutkaton palvelu. Meillä herkutellaan vastajauhetuista pavuista, huolellisesti italialaiseen tapaan valmistetuilla kahvijuomilla. Kahvin kaveriksi tarjoamme tuoreita, itse tehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia myös mukaan vietäviksi. IL Punto on myös viihtyisä ympäristö reilulle salaatti- tai pastalounaalle. Kesällä kahvila levittäytyy ulos terassille, missä voi seurata Nummelan vilinää ja samalla nauttia auringosta.


Osoite: Pilkkukuja 2, 03100 Nummela
Puhelin: 09 2222222

casalen.jpg

Casalen Lifestyle & Cafe-Deli

Cafe Casalen & Lifestyle myymälä Nummelan pääkadun varrella. Myymme tanskalaisia sekä suomalaisia sisustus- ja lahjatavaroita. Herkulliset keitot ja salaatit sekä itseleivotut leivät tarjoamme maanantaista sunnuntaihin. Suosimme tarjottavien valmistuksessa ja raaka-aineiden valinnassa kotimaisuutta sekä lisäaineettomuutta. Spelttijauhot sekä kotimaiset marjat ovat olennainen osa leivontatuotteitamme. Juhla-, pito- ja somistuspalvelua vuodesta 2010.

 

Osoite: Asemantie 1, 03100 Nummela

Puhelin: 010 5262 150

Sähköposti: info@casalen.fi

Kotisivut: www.casalen.fi

MANSIKKA.jpg

Kahvila Tuusan Tupa

Lounaskahvila tarjoilee keskeisellä paikalla Nummelassa maittavia kevytlounaita ja kotitekoisia leivonnaisia. Lisäksi juhla- ja pitopalvelutuotteet tilauksesta.

 

Osoite: Tuusantie 2, 03100 Nummela
Puhelin: 045 1139910
Sähköposti: posti@tuusantupa.fi
Kotisivut: www.tuusantupa.com

Muffinssi.jpg

Kahvila-Pitopalvelu Muffinssi

Kahvila-Pitopalvelu Muffinssi sijaitsee Nummelassa torin kupeessa. Käy nauttimassa uunituoreita leivonnaisia, herkuttele keittolounaallamme tai tule vain istahtamaan päiväkahville. Monipuolinen pitopalvelumme loihtii herkut juhliin; toteutamme kokonaisuuden huolellisesti alusta loppuun. Teemme myös kakkukoristeita ja kakkukoristekursseja.

 

Osoite: Pisteenkaari 4, 03100 Nummela
Puhelin: 0400 604195
Sähköposti: info@kahvilamuffinssi.fi
Kotisivut: www.kahvilamuffinssi.fi

Kirkonkyln rantakioski.jpg

Kirkonkylän Rantakioski

Vihdin kirkonkylän kyläyhdistyksen omistama kesäkioski kirkonkylän venerannassa.

 

Osoite: Vihdin veneranta, 03400 Vihti

Puhelin: 040 7402301

Kotisivut: Kirkonkylän rantakioski

HennolanKotieläinpiha2.jpg

Hennolan kotieläinpiha

Hennolan kotieläinpiha sijaitsee n. 50 km:n päässä Helsingistä Vihdin Ojakkalassa. Kotieläinpiha toimii maatilan yhteydessä ja sieltä löytyy lähes kaikki perinteiset suomalaiset maatilan kotieläimet sekä joukko eksoottisimpiakin kotieläimiä. Kotieläinpihan Café Hanhiemosta voit ostaa kotileipomotuotteita ja jauhoja, jotka on jauhettu oman pellon viljoista. Lisäksi myynnissä on paikallisia käsitöitä. Nauti kotoisat pullakahvit kahvilassa ja seuraile eläinten puuhailua.

 

Osoite: Lepluhdantie 73, 03250 Ojakkala
Puhelin: 0400 813729
Sähköposti: elisa@hennola.net
Kotisivut: www.hennola.net